Fundusze - ngo.pl

Przeglądarka Internet Explorer, której używasz, uniemożliwia skorzystanie z większości funkcji portalu ngo.pl. Aby mieć dostęp do wszystkich funkcji portalu ngo.pl, zmień przeglądarkę na inną (np. Chrome, Firefox, Safari, Opera, Edge).

Jak uzyskać status OPP i jak go nie stracić Zacznij w 2024 r. zbierać 1,5 % podatku. Sprawdź jak >

Prośba o wpłatę darowizny na Twój portal ngo.pl prowadzony przez Stowarzyszenie Klon/Jawor.
Prośba o wpłatę darowizny na Twój portal ngo.pl prowadzony przez Stowarzyszenie Klon/Jawor.

Zorganizowanie wydarzeń integracyjnych i aktywizujących mieszkańców, w tym m.in.: Targi Śniadaniowe, konkursy kulinarne, edukacja z...

Reklama
Zorganizowanie wydarzeń integracyjnych i aktywizujących mieszkańców, w tym m.in.: Targi Śniadaniowe, konkursy kulinarne, edukacja z zasad zdrowego żywienia, gotowanie bez prądu, wymiana tradycyjnych przepisów kulinarnych
Nabór od 12.04.2023 do 04.05.2023 23:59
Referat Polityki Gospodarczej
Łączny budżet 160,268 tys. PLN
Procent dofinansowania nieznany
Kwota dofinansowania nieznana
Urząd Miasta Hajnówka, Referat Polityki Gospodarczej ogłasza otwarty konkurs ofert na realizację zadania publicznego pod nazwą: Zorganizowanie wydarzeń integracyjnych i aktywizujących mieszkańców, w tym m.in.: Targi Śniadaniowe, konkursy kulinarne, edukacja z zasad zdrowego żywienia, gotowanie bez prądu, wymiana tradycyjnych przepisów kulinarnych.

 Zorganizowanie wydarzeń integracyjnych i aktywizujących mieszkańców, w tym m.in.: Targi Śniadaniowe, konkursy kulinarne, edukacja z zasad zdrowego żywienia, gotowanie bez prądu, wymiana tradycyjnych przepisów kulinarnych. Działanie komplementarne z utworzeniem Hajnowskiego Centrum Produktu Lokalnego. W ramach konkursu przewiduje się dwa zadania:
Zadanie 1: Działania edukacyjne i promocyjne dotyczące ziół i produktów zielarskich z regionu Puszczy Białowieskiej.
Zadanie 2: Działania edukacyjne i promocyjne dotyczące produktów lokalnych, w tym marcinka hajnowskiego.
Przeprowadzenie działań mających na celu promocję lokalnych produktów, potraw i wyrobów w formie warsztatów, pokazów, degustacji, eventów. Działania powinny zawierać informację o tradycyjnym sposobie wytwarzania, tradycyjnych recepturach oraz wysokiej jakości surowcach użytych do produktów, które są dostępne w regionie.
Zadanie realizowane w ramach Nowej Ścieżki Rozwoju Hajnówki opracowanej w ramach Programu „Rozwój Lokalny”. Kierunek rozwoju: Zrób biznes w Hajnówce – Dywersyfikacja działalności gospodarczej w oparciu o zasoby i produkty lokalne. Działanie: Centrum Produktu Lokalnego.

Pełny opis konkursu zawiera ogłoszenie

Informacja pochodzi z generatora wniosków Witkac.pl

Reklama